Kule do rewolweru.
Re: Kule do rewolweru.
Uważaj na palce.
18 sztuk wystrzelone w cel .proces (wałkowania 1 min szt. w domu ) Palce całe. Broń też. Dziękuje za troskę.
- RedGuy
- Stary bywalec
- Moja broń:
No patrz, wałkowanie pomogło
. Zapomniałem dodać żebyś dał smar pod kulę. Wydaje mi się że łatwiej wtedy ją wepchnąć w komorę.

Brak słów . W epoce też tak robili ?Kup w markecie młotek gumowy - takiego używają "odprzodowcy" i spokojnie wpijesz kule delikatnie uderzając z 2-3 razy.
Palce całe. Broń też. Dziękuje za troskę.
Nikt tutaj się o Ciebie nie martwi ..... Ale kilka lat pierdla ( odpowiadasz za swoje czyny ) powoduje to że ludzie czują empatię .
Brak słów, głupszej uwagi dawno nie słyszałem. W epoce też wałkowali kule? W epoce używano "Cattelmana" kapiszonowego?!slaw29 pisze: sob 05.sty.2019 - 21:04Brak słów . W epoce też tak robili ?Kup w markecie młotek gumowy - takiego używają "odprzodowcy" i spokojnie wpijesz kule delikatnie uderzając z 2-3 razy.Palce całe. Broń też. Dziękuje za troskę.
Nikt tutaj się o Ciebie nie martwi ..... Ale kilka lat pierdla ( odpowiadasz za swoje czyny ) powoduje to że ludzie czują empatię .
- mar_kow
- Stary bywalec
- Moja broń: skuteczna
He, he, he - wyrok powinien być jeden: pokroić jajcarnicą...Irek M pisze: ndz 06.sty.2019 - 00:29 [...]
Brak słów, głupszej uwagi dawno nie słyszałem. W epoce też wałkowali kule? W epoce używano "Cattelmana" kapiszonowego?!

- Długi
- Moja broń: Remington 44 5,5" z INOXU,a co...
Tylko żeby było koszernie,to jajcarnia musi być koniecznie z epoki,inaczej to będzie profanacja

-
- Bywalec
- Moja broń: liczna
Jak żyć panie Premierze,kupiłem dziś 7 rewolwer,a tu sklepy zamknięte i jak tu dostać młotek.....
Może sąsiad ma ?Willie357 pisze: ndz 06.sty.2019 - 15:24 Jak żyć panie Premierze,kupiłem dziś 7 rewolwer,a tu sklepy zamknięte i jak tu dostać młotek.....

- Długi
Ale czy będzie miał taki z epoki ? 

znam paru poj..w co zbierają rożne rzeczy ...młotki, karabiny , ....

[proponuję zastosować własne hasło: "siła spokoju". Wykropkowanie mało pomaga na mój słaby wzrok]
-
- Bywalec
- Moja broń: liczna
Pytałem somsiada,nie ma młotka z epoki,będę wbijał pelne plaszcze do 1911 pinem osadzającym z matrycy i pobijał kluczem nasadkowym,może jakoś się uda,jak nie będę wiedział czegoś co do szczegółów to się zapytam.
Albo klniesz i ponosisz konsekwencje albo nie klnij a chowanie się za kropkami je obraża 

- Długi
Ty gościu masz naprawdę "kuku na muniu"...Każ jeszcze pisać do siebie na per "Pan Derek"...bo inaczej bana zapier...niczysz 

Ostatnio zmieniony pn 07.sty.2019 - 22:19 przez Długi, łącznie zmieniany 2 razy.