Broń "Snajpera" ze Szczecina ??

Generalnie broń krótka taka jak rewolwery oraz pistolety.
ODPOWIEDZ
Medor
Moja broń:

Broń "Snajpera" ze Szczecina ??

Post autor: Medor »

Ma pytanie, czy ktoś widział zdjęcia broni "Snajpera" ze Szczecina ?? Czy to przypadkiem nie jest rewolwer czarnoprochowy, bo zdjęcia z sieci są niewyraźne ?? Jeśli tak to kłopoty gotowe.
tomek09
Moja broń:

Post autor: tomek09 »

Zdjęcia nie ale dyskusja toczy się na iwebie : http://bron.iweb.pl/viewtopic.php?t=31059
Prawdopodobnie współczesny S&W.
Medor
Moja broń:

zdjęcie jest na portalu gazety w grupie artykułów ze Szczecina, wystarczy wejść na lewym pasku na Szczecin i wybrać ostatni artykuł o Snajperze
mackra
Stary bywalec
Moja broń:

Post autor: mackra »

Aha, a zdjecie pochodzi od jasnowidza, tak? Bo bandyta dalej jest na wolnosci. To przykladowe i wprowadzajace w blad zdjecie, ktore pokazuje po kolei wszystkie media!

Masz w tekscie jak wol: wspolczesny Smith&Wesson.
Medor
Moja broń:

W poprzednim tekście jest też jak wół "pistolet" a w ostatnim zdjęcie oraz tekst, że "prawdopodobnie z takiej broni strzelał "snajper"". Chodzi mi o próbę rozpoznania czy to rzeczywiścei czarnoprochowiec. A to, że to może być konfabulacja (albo Policji albo dziennikarzy) to całkiem inna sprawa.
mackra
Stary bywalec
Moja broń:

Post autor: mackra »

Policja podala, ze byl to wspolczesny rewolwer S&W. Zdjecie swiadczy moim zdaniem wylacznie o nieustajacej pogoni za sensacja i niekompetencji dziennikarzy.
ODPOWIEDZ