Rządzić to możesz w domu.Derek pisze: ndz 30.gru.2018 - 21:28 No to stoi pojedynek jak się zowie. Slaw29 ma już sekundanta sam Marek- będzie go wspomagać.
Sorry. Może wcale nie.
Jednak ja mam wolną wolę.
Rządzić to możesz w domu.Derek pisze: ndz 30.gru.2018 - 21:28 No to stoi pojedynek jak się zowie. Slaw29 ma już sekundanta sam Marek- będzie go wspomagać.
Już raz napisałem szanować można i słabszych strzelców, strasznie widać hierarchiczność, jednych sznujesz drugich juz nie.Derek pisze: ndz 30.gru.2018 - 21:28
...Rękawice rzucone i podjęte a trzecią sobotą stycznia bladym świtem zmierzymy się w bezkrwawym pojedynku.
Gawiedź i postronnych zapraszam bo dwóch nas ino będzie a po punktach na tarczy poznacie kto lepszym strzelcem jest bo golonka i tak trafi do brzucha Miszcza klawiatury...
jednych sznujesz drugich juz nie
Środki wychowawcze zastosowane wobec Slawa29 powoli zaczynają przynosić efekty.
Pozostawię bez komentarza . Kto rozumie to rozumie reszta nie musi .niektórzy jak Slaw29 muszą złapac z powrotem proporcje miedzy swym zachowaniem a reakcją uczestników.
Mam wrażenie że wchodzisz w to towarzystwo. Słaby znalazłeś sposób na to, uważaj żeby choć nos wystawał ci ponad szambo.MarcinJ pisze: pn 31.gru.2018 - 00:20 Darku wybacz ale pojedynek z ........ byłby jak strzelanie złotymi pociskami (rcbs 535 gr) do szamba w psychiatrku
Będzie tylko bardziej walić i wszyscy dostaniemy fermentującym kałem
to nie ma sensu.
Co to ? Cytat z raportu klawisza ?Środki wychowawcze zastosowane wobec Slawa29 powoli zaczynają przynosić efekty.