Zakup Remingtona
- Szaddam
- Bywalec
- Moja broń: .44, .45, .55
Re: Zakup Remingtona
Na pierwszą broń bierz co Ci się podoba! I tak albo po dwóch wizytach na strzelnicy rzucisz wszystko w kąt, albo ... szybko powiększysz stan posiadania
Pokaż mi kogoś kto strzela od roku i ma tylko jedną sztukę broni.
Poza powyższym - za tauzena nie znajdziesz egzemplarza tarczowego, taki kosztuje trzy razy tyle. Możliwe też, że zacznie od remingtona (jak 98% rozpoczynających zabawę z CP) ale pójdziesz dalej ku np. karabinom.
To i nie przykładaj zbyt wielkiej wagi do swojej pierwszej decyzji
Pokaż mi kogoś kto strzela od roku i ma tylko jedną sztukę broni.
Poza powyższym - za tauzena nie znajdziesz egzemplarza tarczowego, taki kosztuje trzy razy tyle. Możliwe też, że zacznie od remingtona (jak 98% rozpoczynających zabawę z CP) ale pójdziesz dalej ku np. karabinom.
To i nie przykładaj zbyt wielkiej wagi do swojej pierwszej decyzji
Ale ja znam to od środka miałem i strzelałem z Navy 0,36 ale to było w 2006r później zaczęła się nagonka na CP a i inne osobiste sprawy wyszły i sprzedałem Colta.
Wszystkie Remiki sa takie same, bardziej mi chodzi o to czy taki nowy nie będzie wymagał np poprawek w odróżnieniu od starego, chodzi mi o prace np spustu.
Nie szukam super celnego egzemplarza ważne żeby w tarcze trafiać strzelam dla radochy i relaksu.
A co do zakupów to o ile nie będzie kłopotów z strzelnicą (po zrobieniu u nich szkolenia) to w planach jest jeszcze
Navy Police 6,5''
Catelman 5,5''
Snubnose 3''
Wszystkie Remiki sa takie same, bardziej mi chodzi o to czy taki nowy nie będzie wymagał np poprawek w odróżnieniu od starego, chodzi mi o prace np spustu.
Nie szukam super celnego egzemplarza ważne żeby w tarcze trafiać strzelam dla radochy i relaksu.
A co do zakupów to o ile nie będzie kłopotów z strzelnicą (po zrobieniu u nich szkolenia) to w planach jest jeszcze
Navy Police 6,5''
Catelman 5,5''
Snubnose 3''
- Szaddam
- Bywalec
- Moja broń: .44, .45, .55
To nie kombinuj, tylko idź i kup! Potem będziesz się (najwyżej) martwił.
Co prawda niby słychać zewsząd narzekanie na "dzisejszą produkcję makaroniarzy", niemniej jednak zbyt wielu felerów ludziska nie zgłaszają.
Najważniejsze by dobrze się bawić!
Co prawda niby słychać zewsząd narzekanie na "dzisejszą produkcję makaroniarzy", niemniej jednak zbyt wielu felerów ludziska nie zgłaszają.
Najważniejsze by dobrze się bawić!
Oby nie okazalo sie, ze ta promocja po polsku oznacza wybrakowany towar. Nikt prezentow nie robi. Musieli taniej zakupic! Najlepiej obejrzec, wybrac na zywo.
Kupując przez neta mamy 14 dni na zwrot, wiec nie ma co sie bać.
Mi ta wyprzedaż bardzie się kojarzy z tą niepewnością z CP przez dyrektywę unijną.
Żeby potem się nie okazało że trzeba będzie za pół roku te rewolwery za 20% wartości sprzedawać
Żeby potem się nie okazało że trzeba będzie za pół roku te rewolwery za 20% wartości sprzedawać
Możliwe że jest jakaś niepewność u sprzedawców, choć te środowisko jest dobrze poinformowane i gdyby coś się święciło to inne sklepy teak samo by zrobiły. Moim osobistym zdaniem jak coś się zmieni to najwyżej będzie obowiązek rejestracji i tyle, choć to tez możne być upierdliwe i wiązało się z kosztami np badań tak samo jak z dmuchawkami FAC.
Kupiłem u nich colta w listopadzie - też były zniżki nawet ciut większe niż teraz. Do jakości nie mam zastrzeżeń.
Napisałam do Sharg zapytanie o Remika i dostałem odpowiedź, więc chyba kliknie przez neta jedna sztukę
"Witaj ,
Tak jak obiecaliśmy, przesyłamy odpowiedź na Twoje pytanie.
"Dzień dobry Byłbym zainteresowany zakupem tego rewolweru, w związku z tym mam pytanie. Czy istnieje możliwość aby Państwo przed wysyłka sprawdzili go pod względem osiowości oraz czy lufa jest prosto/równolegle wkręcona w stosunku do bębna i czy jest prosto ucięta/zakończona oraz nie ma nadmiernej szczeliny. Nie chciałbym tracić czasu na niepotrzebne zwroty i wymiany towaru. Pzdr. Paweł", które dotyczyło produktu o nazwie "Rewolwer Pietta 1858 Remington New Model Army kal. 44 (RGA44)".
Odpowiedź:
Rewolwery są sprawdzane przez producenta przed wysyłką do nas. W pierwszej kolejności, zajmujemy się realizacją i wysyłką zamówień. Możemy sprawdzić parametry opisane przez Pana, ale może to wpłynąć na czas realizacji zamówienia. Jeśli akceptuje Pan to, proszę o pozostawienie odpowiedniego komentarza podczas składania zamówienia."
"Witaj ,
Tak jak obiecaliśmy, przesyłamy odpowiedź na Twoje pytanie.
"Dzień dobry Byłbym zainteresowany zakupem tego rewolweru, w związku z tym mam pytanie. Czy istnieje możliwość aby Państwo przed wysyłka sprawdzili go pod względem osiowości oraz czy lufa jest prosto/równolegle wkręcona w stosunku do bębna i czy jest prosto ucięta/zakończona oraz nie ma nadmiernej szczeliny. Nie chciałbym tracić czasu na niepotrzebne zwroty i wymiany towaru. Pzdr. Paweł", które dotyczyło produktu o nazwie "Rewolwer Pietta 1858 Remington New Model Army kal. 44 (RGA44)".
Odpowiedź:
Rewolwery są sprawdzane przez producenta przed wysyłką do nas. W pierwszej kolejności, zajmujemy się realizacją i wysyłką zamówień. Możemy sprawdzić parametry opisane przez Pana, ale może to wpłynąć na czas realizacji zamówienia. Jeśli akceptuje Pan to, proszę o pozostawienie odpowiedniego komentarza podczas składania zamówienia."
Ja chyba również skuszę się po tym co do Ciebie napisali w emailu i również poproszę o sprawdzenie rewolweru przed wysłaniem zawsze to jakiś minimalnie lepszy rewolwer i mniej poprawiania
Ja kliknąłem jakieś 30min temu. Zobaczymy co przyjdzie
Wszystkie wady opisałeś w uwagi dla sprzedawcy? Również spróbuje
Sharg na aledrogo, mimo prowizji, ma nawet taniej niz we wlasnym sklepie onlie.
Poniekąd tak ale wychodzi bardzo podobnie bo zależy jaka wybierzemy przesyłkę bo na aledrogo trzeba dopłacić zależnie jaka formę wysyłki preferujemy a na ich stronie każda przesyłka jest za free