Pozdrawiam :Grzero
Na Fabrycznej w Krakowie można strzelać z krótkiej CP (informacja od pracownika) - na moje pierwsze strzelanie spróbuję tam uderzyć w najbliższym czasieKarol pisze: wt 20.mar.2018 - 21:46 Zakładam iż strzelania odbywają się na Pasterniku, ponieważ nie "wygooglałem" innych strzelnic dopuszczających CP w okolicy?
Nie byłem na tej strzelnicy, ale to strzelnica KRYTA, a na takich albo w ogóle nie wpuszczają CP, albo tylko pod koniec dnia, albo winszują sobie taką kasę (np. w Tarnowskich Górach 50 zł/h) że strachte_be pisze: czw 22.mar.2018 - 09:19 Na Fabrycznej w Krakowie można strzelać z krótkiej CP (informacja od pracownika)
Tak kryta - strzelałem z broni współczesnej. Koszt to 50 zł za godzinę (tor) - o możliwość strzelania z CP pytałem pracownika - stąd post. Spróbuję bo pasuje mi w drodze z pracy - podzielę się wrażeniami.Szaddam pisze: czw 22.mar.2018 - 09:28 Nie byłem na tej strzelnicy, ale to strzelnica KRYTA, a na takich albo w ogóle nie wpuszczają CP, albo tylko pod koniec dnia, albo winszują sobie taką kasę (np. w Tarnowskich Górach 50 zł/h) że strach![]()
Sugerowałbym wpierw upewnić się czy jest tam sens jechać.
Pasternik to strzelnica na "świeżym powietrzu".