Strzelnica i sklep w Łodzi
Strzelnica i sklep w Łodzi
Proszę o polecenie sklepu z asortymentem CP i strzelnicy przyjaznej CP w Łodzi. Chciałbym podymić trochę z remika na wyjeździe.
Re: Strzelnica i sklep w Łodzi
O ile wiem sklepu CP w Łodzi po prostu nie ma. Za to w podłódzkim Ozorkowie jest nieźle wyposażony SaguaroArms - wpisz w szukajkę i bez trudu znajdziesz stronkę.
Strzelnica to Colt przy Okopowej, byłem, dymiłem, osie 15 i 25m [50 chyba też, ale już nie pamiętam
], mają tam bardzo pozytywne nastawienie do CP. Namiary - COLT Łódź [Okopowa 70/106], tel. 728 751 954, Mail : coltlodz@gmail.com. Koszt pierwszej godziny 20, każda następna 10 zł, czyli i tu przystępnie.
Podobno jeszcze klub Strzelmistrz przy Brzezińskiej lubi CP, ale nie sprawdzałem tego adresu.
Strzelnica to Colt przy Okopowej, byłem, dymiłem, osie 15 i 25m [50 chyba też, ale już nie pamiętam

Podobno jeszcze klub Strzelmistrz przy Brzezińskiej lubi CP, ale nie sprawdzałem tego adresu.
Re: Strzelnica i sklep w Łodzi
Z racji pierwszego postu na tym forum Witam Szanownych Forumowiczów.
Co sklepu z CP w Łodzi to - Piotrkowska 111 w podwórku po lewej stronie- okolice Hortexu - byłem dzisiaj i coś mozna zakupić. Są kule, smary, kapiszony, kilka Remików w róznych wykonaniach Ubertii. Cenowo jest trochę drożej niz Saguaro ale nie trzeba jechać 20km za Łódź.
Co sklepu z CP w Łodzi to - Piotrkowska 111 w podwórku po lewej stronie- okolice Hortexu - byłem dzisiaj i coś mozna zakupić. Są kule, smary, kapiszony, kilka Remików w róznych wykonaniach Ubertii. Cenowo jest trochę drożej niz Saguaro ale nie trzeba jechać 20km za Łódź.