Szaddam pisze: wt 29.sie.2017 - 07:25
Pomysł przedni!
Tylko ... wydaje Ci się, ze na zawody ktoś przyjeżdża ze sprzętem za 2000 zł?
Tam tylko w kompleksy popadniesz

(...)
Oj tam od razu w kompleksy ... wiem, że na takich imprezach strzela się ze sprzętu wyższej klasy. Po prostu chciałbym od czegoś zacząć strzelanie z długiej broni CP. Popatrzę, posłucham, popytam ... może ktoś będzie miał coś do odsprzedania. Sklep p. Kuropatwy też się tam pojawi więc pewnie z pustymi rękoma nie wyjadę
adriano pisze: wt 29.sie.2017 - 07:59
To może przekona się że lepiej dołożyć parę groszy i kupić coś lepszego
Mnie nie trzeba przekonywać - mogę dołożyć. Tylko do czego? Ważne, żeby gwint pozwalał na strzelanie maxi i kulami. Ale żeby to miało sens - to od razu powinienem kupić Tryon'a Targeta, Hawken'a Mapple?
rusznik pisze: wt 29.sie.2017 - 11:22
(...) dla ''nowego-zielonego'' strzelca cp ktory niewiele widzial broni cp najlepszym rozwiazaniem jest FIZYCZNE zapoznanie sie z taka bronia oraz mozliwosc chocby niklego obcowania z doswiadczonymi strzelcami cp to da takiemu koledze wiecej wiedzy i doswiadczenia niz caly internet czy spotkania rozrywkowo-zadymowe na strzelnicy z slabymi strzelcami w typie zalosni oddymiacze frustracji i czynnie dziwne ludki z bronia cp

(...)
Tak zupełnie zielonym strzelcem nie jestem - z CP zetknąłem się na strzelnicy przy okazji robienia patentu strzeleckiego i najpierw w szafie pojawił się Remik, potem Glock a następnie Parker of London

Teraz czas na coś dłuższego. Nie bawi mnie tylko radosne zadymianie przedpola - wolę dziury w czarnym. Tylko od czego tu zacząć ... ? Może pożyczę od kolegi Hawkena, który wisi u niego na ścianie od niemal roku (jeszcze nie przestrzelany) i

wystartuję? Ktoś przecież musi zamykać stawkę