Witam
Re: Witam
Strzelamy zazwyczaj soboty albo niedziele. Niektórzy w tygodniu bo im weekend nie pasuje.
Ja ogólnie to staram się dwa razy w miesiącu, czasem uda sie częściej.
W zimie to se musisz odśnieżyć bo dzieciaki z kubu nie strzelają.
Tarcze i stojaki mamy własne, ( jest tam blaszak-kanciapa na sprzęt), ktoś miał zrobić popery i kiwaka ale nie wiem na jakim to etapie jest.
Zasadniczo żeby mieć wolny wstęp trzeba być zapisanym do klubu (150zł rocznie), ale ze dwa razy dla zapoznania można wpaść z kimś od nas.
Zajdź do Military Zone "pod górala", zapytaj o Pawła to Ci wytłumaczy.
Ja od października nie strzelałem, może będę jutro 12-16 jak będzie ładna pogoda.
Przegapiłem ostatnio parę ładnych weekendów w styczniu z powodu innych zajęć
Ja ogólnie to staram się dwa razy w miesiącu, czasem uda sie częściej.
W zimie to se musisz odśnieżyć bo dzieciaki z kubu nie strzelają.
Tarcze i stojaki mamy własne, ( jest tam blaszak-kanciapa na sprzęt), ktoś miał zrobić popery i kiwaka ale nie wiem na jakim to etapie jest.
Zasadniczo żeby mieć wolny wstęp trzeba być zapisanym do klubu (150zł rocznie), ale ze dwa razy dla zapoznania można wpaść z kimś od nas.
Zajdź do Military Zone "pod górala", zapytaj o Pawła to Ci wytłumaczy.
Ja od października nie strzelałem, może będę jutro 12-16 jak będzie ładna pogoda.
Przegapiłem ostatnio parę ładnych weekendów w styczniu z powodu innych zajęć

Re: Witam
U pawła kupiłem remika i on wlasnie mi mowił o moszczanicy z oplata roczna niema problemu bon paliwo na inna strzelnice wiecej kosztuje daj znac jak bedziesz jutro to bym podjechal sie poznac i popatrzec co i jak mialem dzis jechac na czechy po vesuwit ale nie dalem rady dopiero w poniedzialek pojade moj tel 501370567