Moj pierwszy CP
Re: Moj pierwszy CP
Albo na strzelnicy zapytaj czy ktoś nie sprowadza sobie prochu z czech i nie mógłby ci sprzedać trochę (ja tak robię i jestem z mazowsza). Słyszałem, że polski proch jest słabszy niż czeski, prawda to?
-
- Moja broń:
Już mam EKB wiec problemu nie ma 

Gratulacje!
Jak wiemy, Colty SAA czarnoprochowe to troszkę "wyduma" (powinny być już na scalaki), ale poza tym mechanizm pracuje tak samo- toteż ciekaw jestem jednej rzeczy, jak szybko można zdemontować/zamontować w tym rewolwerze bębenek. Tak samo jak w wersji "scalonej"? Tak się też zastanawiam- ręczny wyrzutnik powinien być teoretycznie atrapą, ale czy przy dokładnie spasowanej amunicji nie pomagałby w ładowaniu? Ot takie dywagacje, bo w ręku o nie miałem (jeszcze
) Ciekawym też celności w porównaniu z wcześniejszymi Army/Navy etc.
Jak wiemy, Colty SAA czarnoprochowe to troszkę "wyduma" (powinny być już na scalaki), ale poza tym mechanizm pracuje tak samo- toteż ciekaw jestem jednej rzeczy, jak szybko można zdemontować/zamontować w tym rewolwerze bębenek. Tak samo jak w wersji "scalonej"? Tak się też zastanawiam- ręczny wyrzutnik powinien być teoretycznie atrapą, ale czy przy dokładnie spasowanej amunicji nie pomagałby w ładowaniu? Ot takie dywagacje, bo w ręku o nie miałem (jeszcze

-
- Moja broń:
To Twój filmik?
-
- Moja broń:
Nie, "internety" 

https://youtu.be/pAG-L-p9NAc
czynność prosta, ok 10 s
czynność prosta, ok 10 s
Szaddam na śląsku jest jeden sklep ktory niedawno mial na stanie złoty stok. Łowca z zabrza. Jednak marża zniechecala do kupna. Wychodził w cenie szwajcara.
Strzela tak celnie jak większość 5 calakow, muszka trochę za wysoka, warto dokupić parę bebenkow, niestety ładowanie tylko praską. Fajna zabawka, wolę go od Remika
-
- Moja broń:
Do Cattlemana doszedł Hawken Target 54...