akrebuz czy warto kupic?
Re: akrebuz czy warto kupic?
Oczywiście, ale mam pytanie gdybym chciał zamówić taką replikę u rusznikarza to mam problem bo nie wiem czy w Małopolsce (TARNÓW + - 70 km) jakiś jest 

Oczywiście, ale mam pytanie gdybym chciał zamówić taką replikę u rusznikarza to mam problem bo nie wiem czy w Małopolsce (TARNÓW + - 70 km) jakiś jest 

- Bready
- Stary bywalec
- Moja broń: Duzo ,dawno nie liczylem ;)
@ grzes
Jezeli sie zamawia replike za kilka(nascie) tysiecy zlotych ,to co za roznica czy wykonaja ja w Tarnowie ,czy w Szczecinie?
Kup sobie na poczatek kapiszonowego Hawkena ,czy Deerhuntera ,koniecznie z gwintem 1:66 ,a jak wystrzelasz z niego wiecej olowiu niz on wazy wtedy pogadamy
Jezeli sie zamawia replike za kilka(nascie) tysiecy zlotych ,to co za roznica czy wykonaja ja w Tarnowie ,czy w Szczecinie?
Kup sobie na poczatek kapiszonowego Hawkena ,czy Deerhuntera ,koniecznie z gwintem 1:66 ,a jak wystrzelasz z niego wiecej olowiu niz on wazy wtedy pogadamy

-
- Bywalec
- Moja broń:
Grzes dostałeś odpowiedź już w tym poście!Wena2k432 pisze:A wracając jednak na chwilę do zamka kołowego (sorry) w dyskusji na facebook'u dodano link do osoby zajmującej się wytwarzaniem takiej broni. Coś wspaniałego![]()
https://www.facebook.com/bolek.maciaszc ... cation=ufi
Tylko najpierw upewnij się, ile to będzie kosztowało...
Broñ która pokazana na filmie ma przecierz sprerzynowy zamek lontowy. Drorzszy i moim zdaniem gorszy.
ale i tak dzienki za odpowiedz