Facebook - grupa Strzelectwo Czarnoprochowe
Facebook - grupa Strzelectwo Czarnoprochowe
Witam,
z uwagi na ostatnie problemy jakie występują na FB (https://www.facebook.com/groups/1547796218822234/) - czyli zmiana regulaminu i zakaz pomimo zgodności z prawem Polskim, FB blokuje grupy związane z bronią (wszelkiego typu).
Dlatego daję tutaj informację - jeśli chcesz utrzymywać dalej kontakt, zapraszamy na to forum.
Będziemy systematycznie doprowadzać je do takiego stanu, jaki jest wymagany i pożądany przez użytkowników. Tutaj nic nie znika 'tak sobie' bo ktoś w jakimś kraju zmienił przepisy.
Zgodnie z naszym prawem, nie ma problemu obecnie z obrotem używanej broni czarnoprochowej (wiadomo 1885 rok).
Osobiste spotkania oczywiście możliwe - staramy się bywać w każdą sobotę od 10:00 do 12:00 na strzelnicy w Siemianowicach Śląskich (http://strzelnica.eu/).
Co drugi czwartek miesiąca, spotykamy się w Dixie (https://www.facebook.com/events/914849941967189/)
Kontakt majlowy jest oczywiście dostępny: kontakt@ oraz nazwa naszej domeny.pl
Forum będzie rozbudowywane, pracujemy nad tym wszystkim. Tak jak pisałem wcześniej na FB - najważniejsze było bezpieczeństwo i stabilność, teraz czas na porządkowanie forum ... oczywiście zapraszamy do współpracy.
z uwagi na ostatnie problemy jakie występują na FB (https://www.facebook.com/groups/1547796218822234/) - czyli zmiana regulaminu i zakaz pomimo zgodności z prawem Polskim, FB blokuje grupy związane z bronią (wszelkiego typu).
Dlatego daję tutaj informację - jeśli chcesz utrzymywać dalej kontakt, zapraszamy na to forum.
Będziemy systematycznie doprowadzać je do takiego stanu, jaki jest wymagany i pożądany przez użytkowników. Tutaj nic nie znika 'tak sobie' bo ktoś w jakimś kraju zmienił przepisy.
Zgodnie z naszym prawem, nie ma problemu obecnie z obrotem używanej broni czarnoprochowej (wiadomo 1885 rok).
Osobiste spotkania oczywiście możliwe - staramy się bywać w każdą sobotę od 10:00 do 12:00 na strzelnicy w Siemianowicach Śląskich (http://strzelnica.eu/).
Co drugi czwartek miesiąca, spotykamy się w Dixie (https://www.facebook.com/events/914849941967189/)
Kontakt majlowy jest oczywiście dostępny: kontakt@ oraz nazwa naszej domeny.pl
Forum będzie rozbudowywane, pracujemy nad tym wszystkim. Tak jak pisałem wcześniej na FB - najważniejsze było bezpieczeństwo i stabilność, teraz czas na porządkowanie forum ... oczywiście zapraszamy do współpracy.
Re: Facebook - grupa Strzelectwo Czarnoprochowe
Muszę koniecznie wpaść w którąś sobotę do Siemianowic
.

Na fanpage będziemy systematycznie informować o spotkaniach ... nie tylko w weekendy, ale także w tygodniu, jak ktoś będzie się wybierał ... przeważnie po 16-17 ... jak jest ładna pogoda 
Z weekendami jest różnie, więc ... informacja przeważnie pojawia się dopiero w piątek

Z weekendami jest różnie, więc ... informacja przeważnie pojawia się dopiero w piątek

Też się już wybierałem nie raz i zawsze coś wypadało 

Czekam na wyjaśnienie mojej sprawy i bezpodstawne wyrzucenie mnie z fanpage na Facebooku. Rozumiem, że koledzy poczuli się zagrożeni moim filmikami i zamiast porozmawiać w ordynarny sposób bez wytłumaczenia mnie zblokowali. Rozumiem, że za chwilę tutaj po tym poście nastąpi to samo. Jedynie dziewczyna stanęła w mojej obronie i byłem na chwilę odblokowany. Nikt ze mną nawet nie porozmawiał. Czekam na wyjaśnienia.
Z tego co mi wiadomo to poleciałeś za spam nie związany z tematyką CP. 

A jak dołączyć do grupy na fb?
Jest zamknięta?
Jest zamknięta?
- Tommy
- Site Admin
- Moja broń: BRAK
Wystarczy poprosić o przyjecie 
Przyjmujemy prawie każdego +18

Przyjmujemy prawie każdego +18

-
- Moja broń:
@Shelton
To jest zwykla grupa na facebooku.
A to jest prywatne forum.
Jej wlasciciel/administrator moze robic co chce.
To on ustala zasady.
To nie studia, ze jak Cie nie drzwiami to oknem.
Gosc, ogarnij sie.
To on ustala zasady.
Gosc, ogarnij sie.
@Janusz.szczela - na chwilę obecną, sprawa z @Shelton jest już całkowicie wyjaśniona. Co zresztą można poczytać w innym temacie.Janusz.szczela pisze:@Shelton
To on ustala zasady.
Gosc, ogarnij sie.
Mam nadzieję że kiedyś uda się nawiązać współpracę, zobaczymy - bo się nie zapieramy. Dajemy sobie po prostu trochę czasu.
Mam prośbę o zamknięcie tematu i nie pisanie farmazonów. Sprawa została zamknięta, ale nie wyjaśniona i nie załatwiona, a na współpracę nie ma i nie będzie szans. Proszę o nie wprowadzanie innych w błąd, bo to jest żenujące.
Ktoś tu leczy swoje chore ego i bynajmniej to nie jestem ja. Nie zamierzam współpracować z wami ani w przyszłości, ani w przeszłości.
Po tym jak to zostało wyjaśnione z forum Blackpowder nie zamierzam mieć nic wspólnego.
Dla chorych ambicji jednego z admionów, który wszystko wie i decyduje w imieniu ogółu i z powodów własnych kompleksów.
Jeśli zdanie jednego dupka z waszej grupy ma decydować o współpracy to ja za taką współpracę serdeczenie dziękuje. Zróbcie porządek na swoim podwórku, zanim trafcie na zawodnika, który wam nie odpuści, lub stracicie na tym wizerunkowo i finansowo.
Ktoś tu leczy swoje chore ego i bynajmniej to nie jestem ja. Nie zamierzam współpracować z wami ani w przyszłości, ani w przeszłości.
Po tym jak to zostało wyjaśnione z forum Blackpowder nie zamierzam mieć nic wspólnego.
Dla chorych ambicji jednego z admionów, który wszystko wie i decyduje w imieniu ogółu i z powodów własnych kompleksów.
Jeśli zdanie jednego dupka z waszej grupy ma decydować o współpracy to ja za taką współpracę serdeczenie dziękuje. Zróbcie porządek na swoim podwórku, zanim trafcie na zawodnika, który wam nie odpuści, lub stracicie na tym wizerunkowo i finansowo.
Sheltonku, to kolejny foch jakiego strzeliłeś, jesteś facet czy obrażona panienka? Uważasz że ktoś tu ma przerośnięte ego (ty wcale...), pierdolisz o chorych ambicjach, straszysz utratą wizerunku i pieniędzy, zamierzasz pozwać kogoś? Wyzywasz od dupków, nie zamierzasz mieć z forum BP nic wspólnego. Więc co tu jeszcze robisz? Podaj się do dymisji i wszystkim z tobą włącznie będzie lżej. Do administratora tego forum: CO TEN KOLEŚ TU JESZCZE ROBI, DLACZEGO NIKT GO JESZCZE NIE WYPIERDOLIŁ Z TEGO FORUM?Shelton pisze:Mam prośbę o zamknięcie tematu i nie pisanie farmazonów. Sprawa została zamknięta, ale nie wyjaśniona i nie załatwiona, a na współpracę nie ma i nie będzie szans. Proszę o nie wprowadzanie innych w błąd, bo to jest żenujące.
P.S.
Sheltonku po tym jak zlano twoje judupne filmiki, mógłbyś mieć trochę honoru i ambicji i nie otwierać papy, a nie robisz publicznie raban. Na co liczysz? Że całe środowisko czarnoprochowe wstawi się za tobą i będzie zbierać podpisy pod petycją? Otóż przyjmij do wiadomości że wszyscy (tak jak i ja zresztą) mają twoje bóle w najgłębszym poszanowaniu czyli mówiąc oględnie w dupie...
Posłuchaj nie rozmawiałeś to się nie wypowiadaj. Jak zamierzasz sobie pobluzgać, to zrób to na kim bliskim.
Pawełek się wpierw ze mną dogadał, a później cytuje: ze względu na zdanie swojego kolegi admina niestety muszę cię poświęcić i wybieram ciebie. Rozmowy nagrywam więc wszystko mam zarchiwizowane, tak traktować się nie dam i wiem co kto powiedział.
Jak nie wiesz jaka przebiegała rozmowa to po prostu zamknij swoją jadaczkę i się nie wypowiadaj, no chyba, że chcesz zaplusować to rozumiem. Nie masz pojęcia nie pisz. Jak jesteś pieskiem liżącym łapę pana to liż ją w ciszy, nie musisz tego robić głośno.
Prosiłem o zamknięcie wątku i skaskowanie profilu, dlatego odpisałem. Jeszcze jakich chory emocjonalnie przydupas będzie w tym wątku plusował?
Pawełek się wpierw ze mną dogadał, a później cytuje: ze względu na zdanie swojego kolegi admina niestety muszę cię poświęcić i wybieram ciebie. Rozmowy nagrywam więc wszystko mam zarchiwizowane, tak traktować się nie dam i wiem co kto powiedział.
Jak nie wiesz jaka przebiegała rozmowa to po prostu zamknij swoją jadaczkę i się nie wypowiadaj, no chyba, że chcesz zaplusować to rozumiem. Nie masz pojęcia nie pisz. Jak jesteś pieskiem liżącym łapę pana to liż ją w ciszy, nie musisz tego robić głośno.
Prosiłem o zamknięcie wątku i skaskowanie profilu, dlatego odpisałem. Jeszcze jakich chory emocjonalnie przydupas będzie w tym wątku plusował?
-
- Moja broń:
Ja pierd**** ten gosc ma bron...