Propozycje usprawnień i sugestie
-
- Stary bywalec
- Moja broń:
Propozycje usprawnień i sugestie
...
Ostatnio zmieniony sob 25.lis.2006 - 20:02 przez mkowalczuk, łącznie zmieniany 1 raz.
Witaj !
To forum zostało stworzone z myślą o Nas , nie dla właściciela , czy Admina . Dla tych wszystkich , którzy interesują się szerokorozumianym CP .
Wszędzie byliśmy na doczepkę . Chyba najwyższy czas na własne forum .
Jestem pomysłodawcą i fundatorem . Zarządza mój kolega , który ze strzelaniem nie ma nic wspólnego ( na razie ) .
Jak przetrwa przez pierwszy rok, to poproszę o składkę. Teraz jest gratis
.
pozdrawiam serdecznie
pimpek
P.S. A , że dla nas , więc wszelkie uwagi są przyjmowane z entuzjazmem , a nie niechęcią .
To forum zostało stworzone z myślą o Nas , nie dla właściciela , czy Admina . Dla tych wszystkich , którzy interesują się szerokorozumianym CP .
Wszędzie byliśmy na doczepkę . Chyba najwyższy czas na własne forum .
Jestem pomysłodawcą i fundatorem . Zarządza mój kolega , który ze strzelaniem nie ma nic wspólnego ( na razie ) .
Jak przetrwa przez pierwszy rok, to poproszę o składkę. Teraz jest gratis

pozdrawiam serdecznie
pimpek
P.S. A , że dla nas , więc wszelkie uwagi są przyjmowane z entuzjazmem , a nie niechęcią .
- Smoking Gun
- Bywalec
- Moja broń:
Naroście dorobiliśmy się profesjonalnego forum CP,
z odpowiednią i przejrzystą strukturą, oraz możliwością rozbudowy.
I uważam ze jest to duży sukces.
Oczywiście samo forum to tylko szkielet,
duszą każdego forum są ludzie na nim piszący i dyskutujący.
Drogi pimpeku, to Forum na pewno przetrwa i się rozbuduje.
A z dofinansowaniem nie widzę problemu, bo jest to dużo warte.
Ja bardzo chętnie udzielę się w kosztach.
Gratuluje.
z odpowiednią i przejrzystą strukturą, oraz możliwością rozbudowy.

I uważam ze jest to duży sukces.
Oczywiście samo forum to tylko szkielet,
duszą każdego forum są ludzie na nim piszący i dyskutujący.
Drogi pimpeku, to Forum na pewno przetrwa i się rozbuduje.
A z dofinansowaniem nie widzę problemu, bo jest to dużo warte.
Ja bardzo chętnie udzielę się w kosztach.

Gratuluje.
-
- Stary bywalec
- Moja broń:
- Smoking Gun
- Bywalec
- Moja broń:
Źadnych "wtajemniczonych" to mi od razu źle się kojarzy, takie wydumane dzielenie na mądrych i głupich, a "badacze pisma" i tak jak będą chcieli poczytać to poczytają.mkowalczuk pisze:* Stworzenie działu dla zaawansowanych gdzie dostęp nowicjusze nie mają, a gdzie można będzie napisać odrobinę więcej. Zasady dostępu to kwestia wypracowania. Może jak wyżej: "dział dla aktywnych i ciekawskich"?
Najważniejsze żeby było na temat, tam gdzie pistolety - o pistoletach, nie dopuscić do sytuacji takiej na jak na żółtym forum, jeden wielki balagan, nic nie można znaleźć, zaczynam czytać o pistolecie "x" i po jednym poście czytam o jakiś pierołach, zupełnie nie na temat.
I na koncu, choc powiino być na początku - wielkie gratulacje za forum!!!
-
- Moja broń:
- cpt.Nemo
- Stary bywalec
- Moja broń:
Moja propozycja - zmieniamy na klasyczne, a te w kaskach dodajemy jako nowepimpek pisze:Zmieniamy emotikony ? Czy tylko dokładamy nowe ? Będzie do wyboru , do koloru .

Nastepna rzecz - poprosze o dzial WARSZTAT - gdzie bedzie o barwieniu drewna, zdzieraniu lakieru, prostych naprawach i patentach na nie, szyciu kabur, czy strojow, specyfikach do odolawiania i temu podobnych cudach

Wlasnie pomyslalem ze nie Warsztat a RUSZNIKARNIA bedzie milsza i bardzo adekwatna nazwa

Popieram Leszka dział "Rusznikarnia" by się przydał, ciągle coś poprawiamy w naszej broni i warto się z tym podzielić a do tego na żółtym często powtarzały się pytania o woskowanie, koronki lufy, odkcanie zapieczonych kominków (to pewnie pytali ci którzy nie wpadli na to, żeby najpierw lufę woda zalać zmiękczając nagar), jeszcze do tego dochodzą zakleszczone pociski w lufach i grajcar a przy tym jak nie zniszczyć koronki lufy o rewolwerach nie wspomnę bo od tego mamy fachowca
.
Ja za niedługo będę odnawiał kolbę w moim Hawkenie TC i chętnie bym przeczytał jak orzechową kolbę odnowić a potem zrobiłbym kilka zdjęć i napisał jak mi idzie robota

Ja za niedługo będę odnawiał kolbę w moim Hawkenie TC i chętnie bym przeczytał jak orzechową kolbę odnowić a potem zrobiłbym kilka zdjęć i napisał jak mi idzie robota