Musi przyjąć wniosek czy nie musi, co z tym faktem teraz począć?
Chyba jest wpisywany numer seryjny broni, więc mozna porównać z oryginałem..EKB zawiera zdjęcie każdej jednostki broni która jest tam wpisana? Jak nie (z tego co wiem to nie) to wartość tego dokumentu w oczach jakiegoś upierdliwa będzie zerowa. Jak bowiem ma stwierdzić, że Navy jakie tam wpisano to to "coś" co masz przy sobie?
Trudno, żeby ktoś kto nigdy nie chodził do szkoły, i nie umie pisać miał prawo jazdy, a ci cyganie nie umieją pisać, i czytać w dodatku chwalą się, że u nas takie powalone prawo, i każdy może im naskoczyć bo 500zł to śmieszna kwota dla bezrobotnego cygana.mkowalczuk pisze:![]()
Podobno Dzielnicowy boi się zaczepiać przestępców, więc ciebie jako uzbrojonego i potencjalnie groźnego pewnie odwiedza wyłącznie na wyraźne Twe zaproszenie. No chyba, że coś podkolorowałeś w swym opisie. Chyba przesadzasz, bo nie bardzo wiem jakim cudem masz wiedzeić kto ma prawo jazdy, a kto go nie ma jeśli nie pracujesz w Policji lub Wydziale Komunikacji.
Sprawdzając zgodność numeru seryjnego w karcie EKB i na rewolwerze?mkowalczuk pisze:![]()
EKB zawiera zdjęcie każdej jednostki broni która jest tam wpisana? Jak nie (z tego co wiem to nie) to wartość tego dokumentu w oczach jakiegoś upierdliwa będzie zerowa. Jak bowiem ma stwierdzić, że Navy jakie tam wpisano to to "coś" co masz przy sobie?