sprzedam Springfield kal. 69 . gwintowana lufa celownik epoka/ fabryczny stan bdb+, sprzedaje bo wymieniam na inny dodatkowo kulolejka i trochę amunicji cena ja proponuję 2500, czekam na propozycję
pr Armi Chiappa wersja uboga to wydatek 2400, moja 3400
różnica polega na zastosowaniu fabrycznego celownika takiego jak z epoki i jakiś lepszych materiałów a fotki mogę wysłać na maila ... można się dokładnie dowiedzieć mają obie wersje na militaria.pl ?? lub coś takiego jeden jest za 2499 drugi za 3500, służył mi bardzo dobrze jest celny ... celcownik na 900 jardów pięknie leży w dłoni, nie ma co zachwalać jak ktoś chce taką rzecz to wie co to jest mój adres vonwerner@o2.pl
jest na tej stronie szukać w karabinach, mój ma celownik ale reszta to to samo http://www.militaria.pl
Zadne lepsze materialy, to jest dokladnie to samo, tylko bez szczerbiny, bo to odmiana gladkolufowa. Gwintowany Springfield niczym sie poza tym nie rozni... Wiem, bo mam.
Dobra, jesli stan jest faktycznie bdb. To tylko troszke wiecej niz kwota, za ktora mozna bylo sprowadzic ten model z USA za czasow taniego dolara, a duzo, duzo mniej od cen krajowych czy cen z Hege.