strzelnica unislaw kontakt terminy regulamin korzystania
CZYN SPOŁECZNY Nr 2
Tak sobie myślę, że powoli czas ponownie zebrać siły i tym razem przystąpić do naprawy tej mającej ochotę rozlecieć się kurtyny. Można by to zrobić............. (tu czekam na propozycje terminu).
Jeżeli by się dobrze zorganizować, to można by skosić trawę i naprawić ekran w jakąś np. sobotę lub inny dzień , jedni by kosili a drudzy naprawiali, jest tam nas kilku, więc jakoś to można zrobić, a jeszcze zostało by podwyższenie kulochwytu. Wszelkie propozycje i pomysły mile widziane. Szkoda żeby strzelnica nam tak ogólnie podupadła.
SEZON 2010 rozpoczęty!!!!!!
Jak w temacie czyli nowy sezon został rozpoczęty - 3 tygodnie temu. Nawet jakieś fotki na STOWARZYSZENIOWEJ stronie się pojawiły - to dzięki Tomkowi. Są propozycje "ulepszenia" strzelnicy i dobre wieści dla czynnych zawodników, które obwieści Prezez .
Zbyszek i ja podjęliśmy rozmowy z Bractwem Kurkowym w celu "wymiany doświadczeń" i wszystko jest na dobrej drodze do partnerszaftu. Prócz tego w soboty CP jest mile widziane na strzelnicy naszego kolegi ze stowarzyszenia (z tym, że dominuje tam os 25m, jest i 50m i 100 yardów).
Więc razem z wiosną zachęcam do czynnego udziału w działalności stowarzyszenia.
Zbyszek i ja podjęliśmy rozmowy z Bractwem Kurkowym w celu "wymiany doświadczeń" i wszystko jest na dobrej drodze do partnerszaftu. Prócz tego w soboty CP jest mile widziane na strzelnicy naszego kolegi ze stowarzyszenia (z tym, że dominuje tam os 25m, jest i 50m i 100 yardów).
Więc razem z wiosną zachęcam do czynnego udziału w działalności stowarzyszenia.