Walker

Generalnie broń krótka taka jak rewolwery oraz pistolety.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
stulpner
Moja broń:

Walker

Post autor: stulpner »

Gdzie w Polsce można kupić Colta Walker?A może ktoś ma do odsprzedania
włodek
Moja broń:

Post autor: włodek »

Cześć.
Mogę rozważyć sprzedaż,ale dopiero po Nowym Roku.
Jest teraz idealnie spasowany.Dołączę kaburę pasowo/szelkową ze starej skóry wołowej własnej roboty-leworęczna. Na bębnie parę rysek.Wymieniona sprężyna mechanizmu indeksowania bębna (fabryczna Uberti lubi pękać).Właściwie konserwowany po każdym strzelaniu.B.celny strzelając z kuli.Przewidywana cena - 1900 zł.
Awatar użytkownika
stulpner
Moja broń:

Walker

Chodzi mi o cenę przystępną czyli mniej jak w sklepie nowy Walker kosztuje około 1700zł!Już znalazłem sklep i widziałem ceny .
włodek
Moja broń:

Post autor: włodek »

Gwoli wyjaśnienia ... Colt ,mimo że nowy, to wymagał szeregu poprawek.Wiele godzin polerowania stali w newralgicznych miejscach. Nie to,żebym jakoś bardzo narzekał na Uberti ,ale mogliby jednak za taką kasę dołożyć większych starań... ;) Stąd moja cena,ale wcale się nie narzucam z ofertą.Może kolega trafi lepiej.
Pozdrawiam.
Włodek
Awatar użytkownika
stulpner
Moja broń:

Walker

Włodek doceniam wkład pracy w Twojego Colta! Jestem pewien że dbasz o niego nie po to aby uzyskać atrakcyjną cenę a dlatego że po prostu to lubisz!
Pewnie jest wart tych pieniędzy skoro jest tak dopieszczony.Szukam raczej coś w tej kasie i nie ukrywam że chętnie kupił bym nawet egzemplarz trochę zaniedbany ale za przystępną cenę.Grubo ponad 20 lat pracuję jako spawacz.ślusarz,tokarz,frezer a w wojsku byłem w plutonie uzbrojenia na rusznikarni.ponadto zajmuję się tyleż czasu strzelectwem sportowym kal.5,6 czyli popularny KBKS i jakikolwiek lifting broni nie stanowi dla mnie problemu.Włodek zrób dobre fotki i Twój Colt pójdzie na pniu ale ja jestem na niego za biedny niestety!
Pozdrawiam
jedrasz
Moja broń:

Walker

Post autor: jedrasz »

Kupiłem sobie Walkera. Trochę się obawiałem jego gabarytów, bo myślałem, że jest to większa "armata" - ale dla mnie (120 kilo żywej wagi i 186 cm wzrostu) jest po prostu w sam raz. Z niecierpliwością czekam na pierwsze strzelanie - jak narazie kompletuję akcesoria. Mieszkam w Bytowie (Kaszuby) - podpowiedzcie mi gdzie najbliżej dostanę kapiszony, bo u nas w sklepie myśliwskim oraz w Kościerzynie i w Słupsku ich nie ma. Pozdrawiam - jedrasz.
scan
Moja broń:

Post autor: scan »

polecam przejedż a strzelnice na Jaśkową w sobotę. :-D :-D
jedrasz
Moja broń:

Na Jaśkową przyjadę napewno, ale jak puści zima, bo jest sroga w tym roku. Narazie kompletuję powoli akcesoria. Pozdrawiam.
jedrasz
Moja broń:

Na Jaśkową przyjadę napewno, ale jak puści zima, bo jest sroga w tym roku. Narazie kompletuję powoli akcesoria. Pozdrawiam.
dellos
Moja broń:

Post autor: dellos »

Walker to śliczna broń, mam u siebie 3 sztuki Walkera :)
ODPOWIEDZ