Rewolwer Wells Fargo
Rewolwer Wells Fargo
Rewolwer 1848 Wells Fargo
Na zdjęciu wygląda fajne
Czy ktoś ma to cudo?
Jakie są opinie?
Czy do innych rewolwerów można dokupić bębenki osobno ?
Jak się je spasowuje?
Po ile i gdzie mozna kupic?
Z góry wielkie dzieki za odpowiedż
Na zdjęciu wygląda fajne
Czy ktoś ma to cudo?
Jakie są opinie?
Czy do innych rewolwerów można dokupić bębenki osobno ?
Jak się je spasowuje?
Po ile i gdzie mozna kupic?
Z góry wielkie dzieki za odpowiedż
Jak znajdziesz już źródło skąd można kupić to daj znać - też bym z przyjemnością go nabył - ma swój charakter. Wiem, że w stanach są nawet odzielne bębny na scalaki do takich maleństw , ale w Polsce to tylko raczej od indywidualnego sprzedawcy. Taki sam jak baby dragoon ale bez pobojczyka - a o baby czy tam pockecie to raczej dobre opinie krążą 

http://bron1.pl/?load=bron&id=2281Leeb@n pisze:Jak znajdziesz już źródło skąd można kupić to daj znać - też bym z przyjemnością go nabył - ma swój charakter. Wiem, że w stanach są nawet odzielne bębny na scalaki do takich maleństw , ale w Polsce to tylko raczej od indywidualnego sprzedawcy. Taki sam jak baby dragoon ale bez pobojczyka - a o baby czy tam pockecie to raczej dobre opinie krążą
- Mincerz
- Stary bywalec
- Moja broń:
Taki navy .44, sherif z krótką 5,5" lufą i wybraniami w bębnie.JerzyS pisze:Który?Mincerz pisze:zapewne jak i inny navy do pocketa. Jest większy.
Strzelałem z czegoś takiego w kalibrze .44 - chyba najprzyjemniejszy rewolwer jaki miałem w ręku.
Pozdro!
Który uważasz za najprzyjemniejszy rewolwer jaki miałeś w ręku.
Pockety w tym kalibrze nie występują.
Pozdro!
Mincerz pisze:Taki navy .44, sherif z krótką 5,5" lufą i wybraniami w bębnie.JerzyS pisze:Który?Mincerz pisze:zapewne jak i inny navy do pocketa. Jest większy.
Strzelałem z czegoś takiego w kalibrze .44 - chyba najprzyjemniejszy rewolwer jaki miałem w ręku.
Pozdro!
Który uważasz za najprzyjemniejszy rewolwer jaki miałeś w ręku.
Pockety w tym kalibrze nie występują.
Pozdro!
To musi byc fantastik!
A gdzie to można kupić
Pozdro